v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Sponzorované odkazy
Nadnárodní společnost Teleperformance přijme do svého týmu nové šikovné brigádníky.
Jste komunikativní, umíte pracovat na PC a máte příjemný hlasový projev? Přijďte pracovat do moderního call centra v Hradci Králové nebo Pardubicích.

Náplň práce:
- telefonické kontaktování zákazníků
- úvodní telemarketingová podpora produktu
- zápis do databáze

Požadujeme
- příjemný hlasový projev bez logopedických vad řeči
- dobrou znalost práce s PC (Word, Excel)
- prozákaznický přístup k práci
- zájem o zdokonalování prodejních dovedností
- min. odpracovat 12h/týdně
- znalost bankovních produktů výhodou (ne podmínkou)

Nabízíme
- vysokou základní sazbu - 78Kč/h a další příplatky
- motivační soutěže
- dlouhodovou spolupráci
- výborný kolektiv
- příjemné prostředí
- vzdělávání a další rozvoj

Cena: dohodou

Číslo inzerátu:  244747
Vloženo:  29. 09. 2009
Změněno:  29. 09. 2009
Druh:  nabídka
Kraj:  Pardubický
Okres:  Pardubice
Přidat do výběru >>
Jméno a příjmení:  Teleperformance CZ a.s. 26150450
Kraj:  Pardubický
Okres:  Pardubice
Telefon:  466029106
Další inzeráty od inzerenta >>

Specialista produktové linky - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Kontrolní součet 2+7
Nevyplňovat:
 


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Elektromontážní práce, kabelové roz
Přijmeme brigádníka nebo na stálý pracovní poměr pracovníka na elektromontážní práce. Brigádu např. v délce 1 - 2 měsíce.
Telekomunikace dohodou
Hledáme zaměstnance
Hledáme do svého týmu a provozovny v Ústí nad Labem . Společnost se zabývá prodejem a zákaznickým servisem . Nabízíme základní plat + vysoké bonusy. Očekáváme chuť se učit novým věcem, příjemný projev, výborný ČJ, spolehlivost, základy PC.
Telekomunikace dohodou
Péče o zákazníky - Vodafone
Xerox v současné době provozuje i call centrum v Ústí nad Labem, které obsluhuje klienty společnosti Vodafone. V tuto chvíli hledáme spolupracovníky pro péči o klienty. Jedná se o příjem příchozích hovorů a vyřizování požadavků klientů po telefonu. První měsíc probíhá důkladné ale placené školení, nemusíte mít žádné předchozí zkušenosti. Máte dotaz? Napište. Budete u nás: -Přijímat příchozí hovory a vyřizovat požadavky zákazníků -Aktivně komunikovat se zákazníkem -Vyřizovat požadavky zákazníků po telefonu -Vyhledávat možnosti pro vyšší spokojenost zákazníka Nabízíme -Smlouvu na dobu určitou na 1 rok -Zaměstnanecké benefity (tarify, stravenky) -Kávu a čokoládu zdarma -Relaxační zónu s XBoxem a boxovacím pytlem -Zázemí silné mezinárodní značky -Plat 12440 - 18000 Kč + Vysoké bonusy za plnění cílů (Variabilní složka) Požadujeme -Komunikační dovednosti na vysoké úrovni -Schopnost najít a nabídnout alternativní řešení...
Telekomunikace dohodou
Telefonní prodejce
Telefonní prodejce Společnost Yonta s. r.o. působící v oblasti obchodu a telemarketingu, patřící k nejúspěšnějším na českém trhu, vypisuje výběrové řízení na pozici TELEFONNÍ PRODEJCE Pracovní náplň: •kontaktování klientů našich obchodních partnerů •prodejní činnost po telefonu, uzavírání obchodních smluv •efektivní a profesionální plnění přání našich klientů •evidence dat v databázi Požadujeme: •dlouhodobou spolupráci •výborné komunikační schopnosti •základní znalost práce na PC •smysl pro obchod •pozitivní přístup •čistý trestní rejstřík Nabízíme: •motivační odměňovací systém (základní mzda + bonusová složka) •další atraktivní bonusy •kariérní růst •bezplatné školení •moderní technické vybavení •cenné zkušenosti v komunikaci s lidmi, prodeji a zákaznickém servisu •nápoje na pracovišti Dle zájmu Nás kontaktujte nebo tel: +420 778 050 640 Vámi poskytnuté údaje, budou použity pouze k uskutečnění výběrového řízení.
Telekomunikace dohodou
Uživatelská podpora pro zákazníky
Hledáme operátora uživatelské podpory do nově otvírané pobočky ThePay cz, s.r.o. v Jihlavě. Hlavní pracovní náplní je poskytování technické podpory a řešení konkrétních problémů klientů přes telefon nebo online.
Telekomunikace dohodou
Pracovní pozice: Komunikační techn.
Nabízíme lukrativně placenou, ovšem značně psychicky náročnou PC pracovní příležitost, jež je určena lidem, kteří stále ještě hledají cestu, kam se bude jejich život ubírat a prozatím s vlastními sny a plány nebyli příliš úspěšní. Je zde ovšem důrazně vyžadována odolnost vůči stresu a prvotnímu náporu pracovních povinností. Ohodnocením za tuto činnost je nabídka 10000Kč a to jen za první týden, při čemž na začátku prvního zaškolovacího týdne má adept po případném přijetí, právo na zálohu z této prvotní částky, čítající 2000Kč. Nezáleží nám na vzdělání, titulech, ani předchozích praxích. Jelikož jednou z podmínek prvního zaškolovacího týdne je první bezesná noc, tak i nespavost v urgentních situacích, je vítána. Tímto, pro někoho samozřejmě drastickým způsobem, si ověřujeme odolnost a odhodlání jedince. Zaškolovací období probíhá v městě Brno. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat na email.
Telekomunikace 30 000,-
I na mateřské se dá vydělávat
Maminky na mateřské si také zaslouží možnost dobré práce, my to víme a plně podporujeme maminky, které nehodlají mateřskou prosedět doma. U nás budete mít flexibilní pracovní dobu a své dítě si můžete vzít na pracoviště. U nás získáte: 70 - 150 Kč/hod Flexibilní pracovní dobu Příjemné pracovní prostředí Pracoviště 5 minut od centra Extra výhody Slevy na wellness, fitness, kosmetiku a solnou jeskyni Možnost vzít dítě na pracoviště Pravidelné týmové akce Soutěže o hodnotné ceny Náplň práce Péče o stávající klienty Rozšiřování dosavadních služeb Drobná administrativa na PC Týmová spolupráce Nenuďte se doma a přijďte si k nám vydělat a zároveň se pobavit.
Telekomunikace dohodou
Nastartuj svou kariéru u nás!
Istima a.s. hledá nováčky do týmu operátorů mezinárodních společností jako je Telefonica O2 a skupina ČEZ. Díky spolupráci se silnými a stabilními společnostmi můžeme svým zaměstnancům poskytnout nadstandartní pracovní podmínky. NÁPLŇ PRÁCE: - Denní kontakt s klienty - Poradenství v oblasti produktů O2 a ČEZ - Vedení administrativy spojené se servisem pro klienty - Snaha o splnění plánu - Řešení problémů se zákazníky IDEÁLNÍ KANDIDÁT: - Je příjemný, komunikativní a spolehlivý - Je zaměřený na zákazníky se zájmem o prodej - Má chuť se učit novým věcem a zapojit se do kolektivu - Má ukončené základní vzdělání a je mu minimálně 15 let - Je pracovitý a chce být soběstačný NABÍZÍME: - Fixní mzdové ohodnocení + bonusovou část dle výsledků a snahy - Rychlé zaškolení na náklady firmy a možnost dalšího rozvoje - Dlouhodobou spolupráci - Flexibilní pracovní dobu - Práci v příjemném prostředí v centru Brna V případě zájmu zavolejte, nebo napište sms ve tvaru prace [jmeno] [prijmeni] na 773
Telekomunikace 16 000,-


<< Zpět
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Inzerce a ochrana osobních údajů
Inzerce zdarma, bazary: