v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Sponzorované odkazy
Hledáme komunikativní lidi, kteří se nebojí nových věcí a chtějí se zdokonalovat v komunikaci a obchodních dovednostech.


Co děláme?

- telefonická komunikace se stávajícími i potencionálními zákazníky
- prezentace a prodej akčních služeb
- práce s PC


Co očekáváme?

- příjemný hlasový projev
- základní znalost práce na PC
- aktivní přístup k práci, pozitivní myšlení, orientaci na výkon a cílevědomost


Co nabízíme?

- pracovní dobu pondělí – pátek 8:30 až 17:00 (možné brigády v rozmezí od 8:30 do 19:00 a soboty)
- hodinová mzda + osobní ohodnocení + bonusy
- počáteční i průběžné školení komunikačních a prodejních dovedností
- nástup ihned
- soutěže o zajímavé ceny
- možnost kariérního postupu
- práce v centru Pardubic v přátelském týmu a příjemném a moderním pracovním prostředí
- mimopracovní aktivity
- získání cenných zkušeností
- zaměstnanecké benefity (firemní SIM karta)

Jak se přihlásit?

Zašlete svůj životopis s kontaktními údaji na e-mail uvedený u inzerátu.

Cena: dohodou

Číslo inzerátu:  392050
Vloženo:  10. 06. 2011
Změněno:  10. 06. 2011
Druh:  nabídka
Kraj:  Pardubický
Okres:  Pardubice
Přidat do výběru >>
Firma:  Induco Group s.r.o.
Ičo:  27552624
Ulice:  Pernerova 168
Město:  Pardubice
Kraj:  Pardubický
Okres:  Pardubice
Telefon:  +420773800010
Další inzeráty od inzerenta >>

Telefonní konzultant - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Kontrolní součet 2+7
Nevyplňovat:
 


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Elektromontážní práce, kabelové roz
Přijmeme brigádníka nebo na stálý pracovní poměr pracovníka na elektromontážní práce. Brigádu např. v délce 1 - 2 měsíce.
Telekomunikace dohodou
Hledáme zaměstnance
Hledáme do svého týmu a provozovny v Ústí nad Labem . Společnost se zabývá prodejem a zákaznickým servisem . Nabízíme základní plat + vysoké bonusy. Očekáváme chuť se učit novým věcem, příjemný projev, výborný ČJ, spolehlivost, základy PC.
Telekomunikace dohodou
Péče o zákazníky - Vodafone
Xerox v současné době provozuje i call centrum v Ústí nad Labem, které obsluhuje klienty společnosti Vodafone. V tuto chvíli hledáme spolupracovníky pro péči o klienty. Jedná se o příjem příchozích hovorů a vyřizování požadavků klientů po telefonu. První měsíc probíhá důkladné ale placené školení, nemusíte mít žádné předchozí zkušenosti. Máte dotaz? Napište. Budete u nás: -Přijímat příchozí hovory a vyřizovat požadavky zákazníků -Aktivně komunikovat se zákazníkem -Vyřizovat požadavky zákazníků po telefonu -Vyhledávat možnosti pro vyšší spokojenost zákazníka Nabízíme -Smlouvu na dobu určitou na 1 rok -Zaměstnanecké benefity (tarify, stravenky) -Kávu a čokoládu zdarma -Relaxační zónu s XBoxem a boxovacím pytlem -Zázemí silné mezinárodní značky -Plat 12440 - 18000 Kč + Vysoké bonusy za plnění cílů (Variabilní složka) Požadujeme -Komunikační dovednosti na vysoké úrovni -Schopnost najít a nabídnout alternativní řešení...
Telekomunikace dohodou
Telefonní prodejce
Telefonní prodejce Společnost Yonta s. r.o. působící v oblasti obchodu a telemarketingu, patřící k nejúspěšnějším na českém trhu, vypisuje výběrové řízení na pozici TELEFONNÍ PRODEJCE Pracovní náplň: •kontaktování klientů našich obchodních partnerů •prodejní činnost po telefonu, uzavírání obchodních smluv •efektivní a profesionální plnění přání našich klientů •evidence dat v databázi Požadujeme: •dlouhodobou spolupráci •výborné komunikační schopnosti •základní znalost práce na PC •smysl pro obchod •pozitivní přístup •čistý trestní rejstřík Nabízíme: •motivační odměňovací systém (základní mzda + bonusová složka) •další atraktivní bonusy •kariérní růst •bezplatné školení •moderní technické vybavení •cenné zkušenosti v komunikaci s lidmi, prodeji a zákaznickém servisu •nápoje na pracovišti Dle zájmu Nás kontaktujte nebo tel: +420 778 050 640 Vámi poskytnuté údaje, budou použity pouze k uskutečnění výběrového řízení.
Telekomunikace dohodou
Uživatelská podpora pro zákazníky
Hledáme operátora uživatelské podpory do nově otvírané pobočky ThePay cz, s.r.o. v Jihlavě. Hlavní pracovní náplní je poskytování technické podpory a řešení konkrétních problémů klientů přes telefon nebo online.
Telekomunikace dohodou
Pracovní pozice: Komunikační techn.
Nabízíme lukrativně placenou, ovšem značně psychicky náročnou PC pracovní příležitost, jež je určena lidem, kteří stále ještě hledají cestu, kam se bude jejich život ubírat a prozatím s vlastními sny a plány nebyli příliš úspěšní. Je zde ovšem důrazně vyžadována odolnost vůči stresu a prvotnímu náporu pracovních povinností. Ohodnocením za tuto činnost je nabídka 10000Kč a to jen za první týden, při čemž na začátku prvního zaškolovacího týdne má adept po případném přijetí, právo na zálohu z této prvotní částky, čítající 2000Kč. Nezáleží nám na vzdělání, titulech, ani předchozích praxích. Jelikož jednou z podmínek prvního zaškolovacího týdne je první bezesná noc, tak i nespavost v urgentních situacích, je vítána. Tímto, pro někoho samozřejmě drastickým způsobem, si ověřujeme odolnost a odhodlání jedince. Zaškolovací období probíhá v městě Brno. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat na email.
Telekomunikace 30 000,-
I na mateřské se dá vydělávat
Maminky na mateřské si také zaslouží možnost dobré práce, my to víme a plně podporujeme maminky, které nehodlají mateřskou prosedět doma. U nás budete mít flexibilní pracovní dobu a své dítě si můžete vzít na pracoviště. U nás získáte: 70 - 150 Kč/hod Flexibilní pracovní dobu Příjemné pracovní prostředí Pracoviště 5 minut od centra Extra výhody Slevy na wellness, fitness, kosmetiku a solnou jeskyni Možnost vzít dítě na pracoviště Pravidelné týmové akce Soutěže o hodnotné ceny Náplň práce Péče o stávající klienty Rozšiřování dosavadních služeb Drobná administrativa na PC Týmová spolupráce Nenuďte se doma a přijďte si k nám vydělat a zároveň se pobavit.
Telekomunikace dohodou
Nastartuj svou kariéru u nás!
Istima a.s. hledá nováčky do týmu operátorů mezinárodních společností jako je Telefonica O2 a skupina ČEZ. Díky spolupráci se silnými a stabilními společnostmi můžeme svým zaměstnancům poskytnout nadstandartní pracovní podmínky. NÁPLŇ PRÁCE: - Denní kontakt s klienty - Poradenství v oblasti produktů O2 a ČEZ - Vedení administrativy spojené se servisem pro klienty - Snaha o splnění plánu - Řešení problémů se zákazníky IDEÁLNÍ KANDIDÁT: - Je příjemný, komunikativní a spolehlivý - Je zaměřený na zákazníky se zájmem o prodej - Má chuť se učit novým věcem a zapojit se do kolektivu - Má ukončené základní vzdělání a je mu minimálně 15 let - Je pracovitý a chce být soběstačný NABÍZÍME: - Fixní mzdové ohodnocení + bonusovou část dle výsledků a snahy - Rychlé zaškolení na náklady firmy a možnost dalšího rozvoje - Dlouhodobou spolupráci - Flexibilní pracovní dobu - Práci v příjemném prostředí v centru Brna V případě zájmu zavolejte, nebo napište sms ve tvaru prace [jmeno] [prijmeni] na 773
Telekomunikace 16 000,-


<< Zpět
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Inzerce a ochrana osobních údajů
Inzerce zdarma, bazary: