v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Sponzorované odkazy
Lyžařská škola JPK nabízí atraktivní brigádu učitele/ky/ lyžování a snowboardingu v horských střediscích v Krkonoších – Harrachově a Rokytnici nad Jizerou, Krušných horách – Klínovec a Boží Dar, Jeseníkách – Dolní Moravice a Šumavě – Železná Ruda pro zimní sezónu 2013 / 2014. Nabízíme zajímavé finanční podmínky, možnost získání licence APUL (Asociace profesionálních učitelů lyžování), požadujeme znalost NJ nebo AJ.

Cena: dohodou

Číslo inzerátu:  603418
Vloženo:  03. 11. 2013
Změněno:  03. 11. 2013
Druh:  nabídka
Místo:  celá Česká republika
Přidat do výběru >>
Firma:  JPK SPORT
Ičo:  61217999
Ulice:  Harrachov 609
Město:  Harrachov
Kraj:  Liberecký
Okres:  Semily
Telefon:  +420724284192
Další inzeráty od inzerenta >>

Instruktor lyžování / snowboardingu - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Kontrolní součet 2+7
Nevyplňovat:
 


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Dokonalá nabídka půjčky
Dokonalá nabídka půjčky Osobní finanční půjčka s pojištěním Jsem soukromý poskytovatel, který vám nabízí výhodné finanční půjčky od 50 000 Kč do 25 450 000 Kč s nízkou úrokovou sazbou 3%. Tato nabídka platí pro celou Českou republiku a pro všaechny občany starší 30 let. Jasná a srozumitelná smlouva, jasné podmínky poskytování. Neváhejte mě kontaktovat, jsem k dispozici 24 hodin denně jungrjan37@gmail.com
Cestovní ruch 30 000,-
prodává,me všechny druhy lékůz/,,
predávame všetky druhy liekov navštívte nás na telegrame https://t.me/BerlinApothekez Našou prioritou je Vaše zdravie, preto Vám ponúkame široký výber všetkých druhov liekov, vitamínov a potravinových doplnkov
Cestovní ruch dohodou
Hledám práci v Kempu.
Nabízím pomoc v Kempu v rámci ČR sezona 2021 na DPP .Pomoc v stánku s občerstvením /potr. průkaz/,úklid,pomocné práce podle dohody.100/hod.
Cestovní ruch 100,-
5000 KČ-15 000 KČ DENNĚ,NEJLEPŠÍ PO
Luxusní podnik na urovni příjme krásné a mladé slečny od 18 do 30 let , které si chtějí vydělat hodně pěněz . Hledámě mezi sebe spolehlivé , nekonfliktní , společenské dívky. MÁME VIP klienty,kteří rádi poznají nové slečny rádi je budou rozmazlovat a hýčkat.U nás jsou vysoké výdělky od 5 000 Kč do 15 000 Kč denně. Začátečnicím pomůžeme a vše vysvětlíme. Lepší podmínky v praze nenajdeš. Nabízíme volnou pracovní dobu, peníze každý den na ruku, žádné pokuty a žádná buzerace, možnost ubytování ,žádné poačáteční náklady ( můžeme ti klidně zajistit a proplatit cestu ). Pokud tě naše nabídka zaujala , tak se neváhej ozvat buď na email nebo na telefon . Určitě nebudeš litovat . Budeme se těšit na spolupráci.
Cestovní ruch 70 000,-
Pozor, super příležitost - provoz h
Hledám společníka na provoz zavedeného hostelu ve Varně. Nutná investice. Návratnost max do 2 let. Více informací emailem. Sezóna se blíží.
Cestovní ruch dohodou
Hledám společníka k podnikaní v gas
Hledám společníka k podnikaní v cestovním ruchu – gastronomii . Nejlépe pár Kuchař a servírka se vzdělaním a praxi v oboru. Zázemí a kapitál mám k dispozici. Více informaci na T : 602529150
Cestovní ruch dohodou
MEXIKO - MEXIKO - MEXIKO
Máte \\\"volné\\\" finanční prostředky? Chcete je efektivně, užitečně a zajímavě zhodnotit? Tak to vyzkoušejte s námi. Nabízíme vám investice do luxusních nemovitostí v Mexiku. Zároveň naše mezinárodní společnost hledá zastoupení a obchodní partnery v celé ČR i SR. Práce pro naší společnost velmi vhodně doplní portfolio makléřských a realitních společností i obchodních zástupců, přímých prodejců, pracovníků v telemarketingu a podobně. Více na www.caribedluhopisy.cz.
Cestovní ruch 111 111,-
50 000 Kč týdně,zaručeně,diskrétně
Chcete si vydělat 50-70.000 Kč týdně-diskrétně bez toho aniž byste musely odcestovat někam do zahraničí? Nebo Vás už nebaví sedět na privátě a odcházet s minim.výdělkem? Denně k nám zavítá cca 30 klientů.Nabízíme ubytování zdarma v krásném bytě v centru Prahy, férový přístup, prac.dobu si určujete sami, kvalitní reklamu, prac.pomůcky zdarma. Požadujeme:věk 18-30, spolehlivost, milí přístup. Začáteč. se vším rády pomůžeme.Pokud Vás nabídka zaujala, pošlete nám mail s vaší fotografií a my se Vám obratem ozveme.
Cestovní ruch 70 000,-


<< Zpět
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Inzerce a ochrana osobních údajů
Inzerce zdarma, bazary: